HALLE - Nieuw concept voor viering Vlaamse Feestdag

C21

HALLE - Nieuw concept voor viering Vlaamse Feestdag

Halle_vlaanderen_feest_
Foto Marc Sluys
 

Dit jaar valt 11 juli op een zaterdag en het is de bedoeling dat ze de Vlaamse Feestdag steeds organiseren op 11 juli, ook als die dag op een werkdag valt. Halle start vanaf dit jaar met een totaal nieuw concept wat de spreker betreft.

Naar aanleiding van de ondertekening van het burgemeesterconvenant en Halle stad zich inzet voor 20% minder CO2 uitstoot is STEVEN VROMMAN (Low-impact man) de geschikte starter.
Hij zal stukje brengen uit zijn comedyshow ”STOP MET KLAGEN”. Een verhaal over nieuwe helden en nieuwe mogelijkheden. Met een vleugje humor en veel voorbeelden krijg je nieuwe tips voor het nieuwe tijdperk dat op komst is. Ecologie met humor.
Locatie: Grote Markt, 20u00
 PLAN BE
PLAN BE is een Nederlandstalige band rond acteur Frank Van Erum, beter gekend als Renzo uit Thuis. Het is een frisse vijfkoppige band die flirt met vele genres en serveren een mix van pop & kleinkunst. Zij staan garant voor een stomende set voor oog en oor. Hun repertoire is dansbaar, meezingbaar met af en toe een gevoelige snaar. Locatie:Grote Markt, 20u30
 SONNY VANDERHEYDEN praat het geheel aan elkaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2015
Felix Merckx
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief