Halle - Henri leerde zijn Francine kennen tijdens het kaatsen

C21

Halle - Henri leerde zijn Francine kennen tijdens het kaatsen

Editiepajot_halle_jubileum_groot_foto_emil_e_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_jubileum_klein_foto_emil_e_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer

Henri-Claude Dewaelheyns en Francine Heymans vierden hun gouden ( 50 jaar ) huwelijk. Henri was meer dan 40 jaar actief in het kaatsbal, 32 jaar bij Cite Buizingen en 7 jaar bij Bal d’or in Sint Genesius Rode.

Hij leerde Francine kennen toen zij kwam supporteren voor de ploeg uit Buizingen, maar of zij kwam voor het kaatsbal of voor een bepaalde speler, was al gauw duidelijk toen zij in 1965 trouwde met speler Henri.
Henri werkte van 1965 tot aan de sluiting in 1986 bij bandenfabrikant Michelin in Sint Pieters Leeuw, na de sluiting verhuisde Henri als bediende met het bedrijf naar Brussel, en later als magazijnier bij Michelin tot aan zijn pensioen.
Francine werkte als naaister bij Maconfec, bij CBR en daarna nog 14 jaar als onderhoudender in het Atheneum in Halle . Naast het kaatsen speelde Henri ook nog als doelman bij KHO Huizingen, en bij de fabrieksploeg van Michelin, waarmee hij elk jaar op verplaatsing naar het buitenland ( Spanje, Frankrijk, Italie ) op tornooi tussen andere vestigingen van het bedrijf ging spelen.
Francine hield zich meer bezig met het huishouden en het groot brengen van de enige zoon Pascal. Nu houd Francine zich voornamelijk bezig met het huishouden en de twee kleinkinderen Jorn en Gllen.
In hun vrije tijd gaan ze nog graag samen op reis zoals naar Spanje, Turkey, Egypte en de Belgische kust.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief