HALLE - Lembeek Beach 2015

C21

HALLE - Lembeek Beach 2015

Lembeek_beach
EP

Op vrijdag 7 augustus begint om 18.00 uur op het Stationsplein in Lembeek het evenement Lembeek Beach 2015 met de Lembeek Beach Kids Party. Vanaf 19.00 uur openen de deuren van Lembeek Beach Resto met de overheerlijke "paëlla à volonté" (€ 20 pp) en voor de kleintjes staat er "fishsticks of frikandel met frietjes" (€ 10 pp) op het menu (Enkel op reservatie – 2e tent).

Vanaf 20.00 uur start de Lembeek Beach Party met een line-up om toch wel héél trots op te zijn, nl. DJ Joris b2b R15, de winnaar van de Lembeek Beach Young Talent DJ Contest (Méér info op de Facebook-pagina Lembeek Beach), DJ Koen, DJ Squirre en dit jaar zelfs 2 internationale namen, nl. Laston&Geo en Nils Van Zandt (NL).
Op zaterdag 8 augustus kunnen de kleine(re) bezoekertjes vanaf 11.00 uur terecht in de Lembeek Beach Kids Corner… De Lembeekse Chirojeugd staat opnieuw paraat om hen een onvergetelijk dagje te bezorgen.
De sportieve(re) strandgangers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur opnieuw deelnemen aan het Beach Petanque Tornooi (€ 16 per ploeg - 2 spelers) of het Beach Soccer Tornooi (€ 50 per ploeg - min. 5 spelers). Op voorhand inschrijven is echter wel noodzakelijk.
En uiteraard zijn andere liefhebbers van Sun, Sea & Sand ook welkom om te supporteren of gewoon te genieten van de Lembeek Beach Mojito, de Lembeek Beach Gin Tonic of een ander drankje…
Tussen 17.00 en 19.00 uur kunnen lokale talenten met zang, muziek of dans terecht op het Lembeek Beach Free Podium. Op voorhand inschrijven kan maar is zeker niet verplicht, kom gewoon mét instrument en/of muziek langs…
Om 19.00 uur start de 2e dag van de Lembeek Beach Resto (Enkel op reservatie – 2e tent).
Ook het Lembeek Beach Festival begint om 19.00 uur met dit jaar geen "Surprise-Act" maar wel de Lembeekse rockers van Out Of Balance, het Pajotse muzikaal duo Café Radio, de 11-koppige en meest swingende coverband van Vlaanderen The Soulutions en tussendoor DJ Calle en DJ "B" en als afsluiter de feestmuizen van Halle en omstreken Mickey House.
Alle info, vragen, inschrijvingen en/of reservaties via de Lembeek Beach Boys of de Facebook-pagina Lembeek Beach of info@lembeekbeach.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief