LENNIK - ” RakkerRun KasteelTrail” rond en door het Kasteel van Gaasbeek

C21

LENNIK - ” RakkerRun KasteelTrail” rond en door het Kasteel van Gaasbeek

Editiepajot_lennik_rakkersrun_1_foto_kristien_gommers
Foto's Kristien Gommers
 
Editiepajot_lennik_rakkersrun_2_foto_kristien_gommers
Foto's Kristien Gommers
 

Op zaterdag 12 september 2015 vindt de tweede editie van de RakkerRun plaats, met dit jaar als ondertitel “ Kasteel Trail” .Het parcours loopt rond en door het Kasteel van Gaasbeek . Met een 5 en 10 km, een duoloop voor kinderen van ‘t Rakkertje en aangepaste afstanden voor kleuters en kinderen tot 12 jaar, is er voor ieder wat wils !

Het hoofddoel blijft om van elke RakkeRun een leuke, familiale jogging te maken .Tegelijk gaan ze op zoek naar een exclusief parcours en tot de verbeelding sprekend kader .
Samen met het Kasteel van Gaasbeek, het agentschap voor natuur en bos en de gemeente Lennik werden de handen in elkaar geslagen en een parcours uitgestippeld rond het Kasteel van Gaasbeek, en zo is het weer gegarandeerd een sfeervolle jogging .
Tijdens de de RakkeRun Lennik-Kasteel Trail loop je doorheen het paradepaardje van deze prachtige gemeente ! Het doel van deze “Kasteel Trail” is sport, toerisme en cultuur in één beleving verenigen .
De deelnemers krijgen de kans om unieke gebouwen, historische plaatsen, pleinen en tuinen van een stad/gemeente op loopschoenen te ontdekken .
De organisatie is in handen van de ouderraad van’t Rakkertje, de gemeentelijke basisschool van Lennik, die gezondheid en “ sport voor iedereen “ hoog in het vaandel draagt .
 
Programma RakkeRun Kasteel Trail 12 september 2015 .
 14.00u   : Kleuterrun ( t.e.m geboortejaar 2010 )      400 m
14u15    : KinderRun ( t.e.m geboortejaar 2005 )    1,2 km
14u30    : DuOrun ‘t Rakkertje 2 km       ( deze special run is voor de leerlingen van de organiserende
school GBS ‘ t Rakkertje en ze lopen deze afstand samen met mama, papa, oma, opa, tante .....Ze blijven hiervoor wel aan elkaar “verbonden” .
15u15    : KasteelTrail RakkeRun 5 & 10 km 
 Startplaats Kasteel van Gaasbeek Kasteelstraat 40 Gaasbeek Inschrijven voor de wedstrijden van 5 en 10 km kan via de website www.rakkerrun.be  tot 1 september .
De inschrijvingen zijn om organisatorische reden beperkt . De beschikbare borstnummers zullen zonder twijfel erg gegeerd zijn, dus tijdig inschrijven is de boodschap.
Inschrijven voor de overige loopnummers kan enkel op de dag zelf .
 De ouderraad van GBS ‘t Rakkertje die het initiatief nam voor deze unieke loopwedstrijd, is een dynamisch team dat graag zijn schouders zet onder initiatieven die bijdragen tot gemeenschapsgevoel, een goede toekomst voor onze kinderen en een sportieve en warme samenleving . Hun doel is om op een sportieve en gezellige manier dorps- en streekgenoten samen te brengen op dit uniek evenement
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2015
Emile Devogeleer
Kristien Gommers
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief