HALLE - Zomerstage Jeugd Avenir Lembeek

C21

HALLE - Zomerstage Jeugd Avenir Lembeek

Editiepajot_halle_jeugdstage1__foto_olaf
Foto Olaf
 
Editiepajot_halle_jeugdstage2__foto_olaf
foto Olaf
 

Na hun geslaagde paasstage organiseerde voetbalclub Jeugd Avenir Lembeek in hun jubileumjaar (100-jarig bestaan) voor het eerst ook een “zomerstage”. Deze ging door van maandag op het terrein “Karenberg”, gelegen aan de Prinsenbos in Lembeek.

En deze eerste editie was meteen een schot in de roos, want maar liefst 88 kinderen tussen 4 en 15 jaar van zowel binnen als buiten de club schreven zich in voor deze 5-daagse voetbalstage!
Onder begeleiding van 6 supergemotiveerde en talentvolle jeugdtrainers van de club zelf werd er gefocust op alle facetten van het moderne voetbal, nl techniek, tactiek, gedrag (waarden, respect, discipline) en last but not least a lot of FUN.
Het jeugdbestuur heeft met deze stage nogmaals een aanzet gegeven om hun visie en sportieve doelstellingen kracht bij te zetten. Samen met een 20-tal gedreven en bekwame trainers zal er dit seizoen hard worden gewerkt om de technische capaciteiten van de spelertjes te verbeteren. Er werd alvast zwaar geïnvesteerd in infrastructuur en trainingsmateriaal om hiertoe bij te dragen.
Wie geïnteresseerd is om hier deel van uit te maken, kan steeds volledig vrijblijvend een aantal trainingen komen bijwonen alvorens zich effectief in te schrijven.
Meer info hieromtrent is terug te vinden op de clubwebsite www.jeugdavenirlembeek.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2015
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief