HALLE - Kunstwerk voor heropening centrum Lindegroen

C21

HALLE - Kunstwerk voor heropening centrum Lindegroen

Editiepajot_halle_lindegroen_foto_merckx
Bestuursleden van de Vrienden van het Lindengroen ondertekenen als eerste het schilderij. (Foto Felix Merckx)
 

Op vrijdag 27 november wordt de zaal Het Lindegroen in Buizingen officieel heropend. Alle meters en peters en de vrijwilligers die meehielpen om de zaal te renoveren worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Met de opening zaal ook een kunstwerk van Lieve Bollaert ingehuldigd worden.

De Vrienden van het Lindegroen hebben samen met vele vrijwilligers heel wat gepresteerd gedurende het laatste jaar. Er is nog het één en ander te doen om het project verder af te werken maar het komt in orde.
De zaal zal de komende 27 jaar beheerd worden door de VZW Vrienden van het Lindegroen.
Dit alles is te danken aan de onuitputtelijke inzet van meer dan 100 vrijwilligers die gedurende maanden onaflatend aan het werk zijn geweest (ongeveer 2200 uren vrijwillige inzet tot 12/09), voor en achter de schermen.
Als kers op de taart mogen zij bij de opening van de zaal een kunstwerk onthullen dat de Buizingse kunstenares Lieve Bollaert gemaakt heeft. Dit kunstwerk staat symbool voor de maandenlange samenwerking tussen vrijwilligers en meters en peters en daarom wil Lieve Bollaert ook dat elk van deze mensen de kans krijgt om aan het kunstwerk mee te werken. Dat kon door het werk nog te komen ondertekenen op 10 en 11 oktober tussen 14u en 17u in het atelier van Lieve Vestingstraat 48 in Halle (aan de Meiboom.). Ook van dit project kan men nog deel uit maken als men nog peter of meter wordt via www.hetlindegroen.be  . Ter plaatse kan men met een gift nog peter of meter worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief