HALLE - Liana Picard herverkozen als nationaal bestuurslid van Jong VLD

C21

HALLE - Liana Picard herverkozen als nationaal bestuurslid van Jong VLD

Editiepajot_halle_liana2
Ingezonden foto

Afgelopen zaterdag werd Maurits Vande Reyde (30) verkozen tot de nieuwe nationaal voorzitter van Jong VLD. Liana Picard (25), kandidate uit Halle, werd herverkozen als lid van de nationale bestuursploeg.

De voorbije week konden alle leden van Jong VLD een nieuwe nationaal voorzitter, provinciale voorzitters en een nieuwe Raad van Bestuur verkiezen via een online stemming. Liana Picard uit Halle was één van de geëngageerde Jong VLD-leden, die zich kandidaat stelde voor de nationale Raad van Bestuur.
Liana, 25 jaar, was al kernlid en communicatieverantwoordelijke van Jong VLD. Ze reageert bijzonder enthousiast op de herverkiezing. “Ik wil mij volop inzetten om het groeipotentieel van Jong VLD als organisatie te bevorderen. Daarnaast wil ik meewerken aan de zichtbaarheid en de professionaliteit van de politieke jongerenorganisatie. “Als ondervoorzitter van Jong VLD Halle en bestuurslid van Jong VLD Halle-Vilvoorde vind ik het belangrijk dat lokale afdelingen voldoende ondersteuning krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn passie voor politiek, mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen alsook mijn expertise in communicatie en public relations een meerwaarde voor Jong VLD kunnen betekenen. Ik kijk er naar uit om samen te werken met de vele enthousiaste talenten van Jong VLD!” aldus Liana
Maurits Vande Reyde haalde het in een spannende verkiezingsstrijd van de Antwerpse Alexandra d'Archambeau (23) en de Oost-Vlaming Andy De Cock (26). "Er zit enorm veel enthousiasme in onze jongerenbeweging", reageert Vande Reyde. "Wij vormen een echte mening, los van politieke taboes en komen met nieuwe oplossingen voor een moderne samenleving, van vluchtelingencrisis tot vastgeroeste taxi-monopolies."
“Ik heb Maurits leren kennen als mede-kernlid van Jong VLD. Hij is jong, gedreven en creatief. Wat hem vooral speciaal maakt, is zijn vermogen om te luisteren. Met hem als voorzitter gaan we zeker voor meer, samen met de vele dynamische jongeren van Jong VLD”, aldus Liana Picard. Jong VLD Halle is zeer tevreden met het nieuwe mandaat van Liana. “Jong VLD wil jongeren met interesse in het liberalisme en politiek samenbrengen. Het biedt uitstekende kansen om de eerste stappen in de politiek te zetten. Ik vind het dan ook fantastisch om te zien hoe Liana op politiek vlak groeit”, besluit Tine Bigaré, voorzitter van Jong VLD Halle. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief