Rugkliniek Moonens start weldra in HALLE

C21

Rugkliniek Moonens start weldra in HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden foto van Tine Moonens, osteopaat D.O.
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto van de kliniek voor rugscholing en osteopathie
Editiepajot_halle
Ingezonden foto van de kliniek voor rugscholing en osteopathie
 

Het is bijna zo ver, zaterdag 24 oktober tussen 14 en 18 uur is het de officiële opening van Rugkliniek Moonens in de Dekenstraat 21in Halle. De bezoekers worden verwend met een glaasje en kunnen de rugkliniek die dag komen bezichtigen.

Tine Moonens is een professioneel osteopaat. Naast haar D.O. (Degree in Osteopathy), behaald aan de International Academy for Osteopathy in Gent, is zij in 2009 afgestudeerd aan de ‘University of Wales’, Cardiff. Om haar bachelordiploma te bemachtigen heeft zij aansluitend op haar 5-jarige fulltime opleiding een wetenschappelijk artikel geschreven, waarin zij heeft aangetoond dat de lichaamshouding met behulp van osteopathische technieken gewijzigd kan worden.

De rugkliniek is een uitbreiding van haar praktijk in Dworp, waar zij reeds 6 jaar de methode toepast die ze na haar opleiding drie jaar lang in een medisch gezondheidscentrum in Nederland heeft bijgeleerd. Deze methode is niet alleen effectief bij klachten aan rug en nek, maar ook bij veel klachten zonder duidelijke structurele oorzaak, zoals pijn, migraine, problemen met inwendige organen of gynaecologische klachten. De rugkliniek behandelt ook klachten bij baby’s en kinderen, (top)sporters, zwangere vrouwen en ouderen.

Een afspraak maken is reeds mogelijk, hiervoor kan u bellen naar het nummer : 0475/84.91.75

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief