HALLE – HKV Tienentander organiseert breugeliaans buffet

C21

HALLE – HKV Tienentander organiseert breugeliaans buffet

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

De Halse carnavalgroep Tienentander organiseert ook dit jaar een breugeliaans buffet. Graag heten ze u van harte welkom op zondag 1 november om te genieten van een brede waaier aan lekkere gerechten geserveerd met bijpassende rode & witte wijnen. En dit in de VIP-ruimte van Sportcafetaria De Bres van 11u30 tot 15u en van 17u tot 20u.

RESERVATIE VERPLICHT via de Facebookpagina, via volgend mailadres: mailto:hkvtienentander@gmail.com of via dit telefoonnummer 0476 48 24 24. Reserveren kan tot 26 oktober.

Wat staat er op het menu? 2 verschillende soorten soep, verschillende soorten brood, koude vlees-en vissoorten: balletjes, roasted bief, beenhesp, Ardeense salami, Ganda ham met meloen, rundsgebraad, verschillende patés, Italiaanse salami, heilbot, sprot en zalm. Maar ook balletjes in tomatensaus, stoofvlees op Vlaamse wijze met Hals Duivelsbier en vol au vent op grootmoeders wijze. Dit geserveerd met een pureetje of een gratinke. Er zal ook een kaasassortiment aanwezig zijn inclusief bij het buffet en verschillende salades en sauzen: salad mixed, eiersalade, pasta salade, noedelsalade, aardappelsalade, komkommersalade,... Het dessertenbuffet bestaat uit verschillende kazen, verse fruitsalade, chocomousse en tiramisu.

Dit alles voor een democratisch prijs van 26 euro, kinderen 10 euro en het dessertenbuffet kost 4,5 euro. HKV Tienentander heet u dus van van harte welkom in dit gezellige kader, met alleen maar verse gerechten en... vergeet niet vooraf te reserveren!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief