HALLE - Leerlingen H. Hart en College openen jungle juice

C21

HALLE - Leerlingen H. Hart en College openen jungle juice

Editiepajot_halle_winkel_foto_olaf
Foto Olaf
 

De gedreven leerlingen van het 7e jaar WINKELBEHEER EN ETALAGE uit het Heilig-Hart&College te Halle openen vanaf volgende week vrijdag hun leeronderneming JUNGLE JUICE. Deze gaat zich specialiseren in de verkoop van smoothies, sappen, noten en gezonde tussendoortjes. Hierbij wordt zowel met de kwaliteit als met de prijs rekening gehouden.

Geïnspireerd door de aandacht voor gezonde voeding, hebben de leerlingen deze productkeuze gemaakt. Ze diepen hun assortiment uit met kookboeken van verschillende iconen in dit domein zoals Pascale Naessens. Met de feestdagen in het vooruitzicht, verzorgen ze ook geschenkmanden voor ieders budget.
De leerlingen zorgen voor de opstart van de zaak van A tot Z. Dit houdt onder andere in: het zoeken naar het product en de leveranciers, de ontwikkeling van het logo en de huisstijl en ook de aankleding van de winkelruimte.
Zij realiseren dit project met hulp van hun leerkrachten: Sieglinde De Bolle (Winkelbeheer), Fanny Colebrants (Winkelbeheer), Ingrid Portaels (Commerciële Presentatie), Eddy Lefaible (Frans), Veerle De Bock (Engels), Cindy De Boeck (PAV), Brigitte Van Cappellen (Godsdienst) en Thomas Steurbaut (LO).
De winkel vind je terug in de Vuurkruisenstraat te Halle: aan de achterzijde van het Heilig-Hart&College.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2015
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief