Stoked Boardshop opent nieuwe winkel in HALLE

C21

Stoked Boardshop opent nieuwe winkel in HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Stoked Boardshop te Halle barst uit haar voegen en daarom openen ze een nieuwe, dubbel zo grote winkel om iedereen nog beter te kunnen bedienen met het beste boardmateriaal, kleding, schoenen en accessoires. Deze is gelegen op 50 meter van de oude shop, in de Kardinaal Cardijnsraat nr 4. Het openingsweekend is 4, 5 en 6 december.  

Ze breiden hun assortiment kledij en schoenen voor de jongere jeugd (6 tot 16) maar ook voor de heren sterk uit en je kan er naast het grootste assortiment Nike SB, Adidas SB schoenen ook het grootste assortiment skateboards van België vinden, meer dan 250 boards.

Op de officiële opening op 5 december zullen de grote merken VOLCOM / ONEILL / INDO BOARD / RED BULL  aanwezig zijn en kunnen de klanten mooie prijzen winnen zoals een snowboard/ski outfit van O’Neill, skateboards van Lovenskate en Warriors, Goodies Van Volcom (mutsen en riemen), gratis red Bulls en de eerste prijs is een Harley Davidson voor 24 uur / een Harley sweater en een Harley rugzak. Er zijn ook goodiebags voor de klanten en een leuke vorm van entertainment, mensen kunnen leren indoboarden.

Stoked Boardshop is begonnen in 2011 nadat Pieter-Willem Ots, 2 seizoenen in de franse Alpen had doorgebracht om te snowboarden. Op 11-11-11 richtten ze de allereerste online boardshop in België op, in een tijdperk dat online shoppen nog niet alledaags was in België. In de zomer van 2012 bouwden ze hun garage om tot een winkeltje. Tegen december 2012 hadden ze een chalet van 40 m2 gebouwd als winkel en op 15 juni 2013 openden ze hun eerste shop in het centrum van Halle op de Grote Markt. Vervolgens hebben ze een eigen merk, Stoked Brand uit de grond gestampt, de eerste Skate school van vlaams brabant opgericht (Stoked Board Academy) en op 1 februari 2015 openden ze een winkel in Dilbeek. En nu nodigen ze dus iedereen uit om op 4, 5 en 6 december de nieuwe Stoked Flagship store Halle te komen ontdekken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief