HALLE – Tennisclub Sollenbeemd wandelden 1200 euro bij elkaar voor FriS

C21

HALLE – Tennisclub Sollenbeemd wandelden 1200 euro bij elkaar voor FriS

Editiepajot_halle_wandelen_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_wandelen_2_foto_devogeleer
 
Editiepajot_halle_wandelen_3_foto_devogeleer
 
Editiepajot_halle_wandelen_4_foto_devogeleer
 

Op zaterdag 19 december 2015 organiseerde de tennisclub Sollenbeemd hun tweede editie van de jaarlijkse wandeling voor het goede doel. Verleden jaar waren er 60 deelnemers, dit jaar werd het aantal deelnemers verdrievoudigd, en schreven 100 deelnemers zich in voor de korte wandeling van 4 km, in de langere afstand over 6.5 km waren er 80 inschrijvingen.

Rond 19.30 uur verlieten de twee groepen het complex van de tennisclub Sollenbeemd voor hun tocht langs de landelijke wegen, naar de zavelput, sanatorium en terug langs het Kluisbos. De wandelaars van de vier km deden ongeveer 90 min over het traject, de sportievelingen van de 6.5 km waren 30 min later binnen, lag het aan de afstand of was het die extra bevooradingspost die het verschil in tijd maakte.
Maakt niet uit, iedereen was heel tevreden over deze sportieve en gezonde avondwandeling. Het feestcomiteit van Tennisclub Sollenbeemd koos dit jaar, om de opbrengst van de wandeling te schenken aan Fris. Een sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking in Vlaams Brabant. FriS voorzitster Marijke was na de avondwandelingheel blij met de massale opkomst en met het mooie geschenk van 1200 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief