GROS Beersel en Parochie Don Bosco Buizingen werken samen

C21

GROS Beersel en Parochie Don Bosco Buizingen werken samen

Aaaacolombiaan
Samen met een hele ploeg zorgen Geertje Van Cuyck, Anne Verhoeven en Leen Paelman mee voor de omkadering van de inleefreiziger.(Foto Bart Devillé)
 

Candelario is 62 en vader van 4 kinderen. Hij voert dagelijks strijd voor sociale rechten voor landbouwers in Colombia. Op zijn inleefreis door België wil hij zijn boeiend verhaal vertellen.

Dit doet hij ook in de Zennevallei. Op uitnodiging van GROS(Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking) Beersel en de Parochie van Don Bosco Buizingen komt hij op donderdag 25 februari ook in Beersel zijn boeiende verhaal vertellen. Tijdens een open gedeelte van de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking gaan we een boeiend gesprek aan. Iedereen is van harte welkom om 20 u in het bezoekerscentrum 'de lambiek' in Alsemberg (de oude colruyt).
De volgende avond, vrijdag 26 februari wordt Candelario samen met de Lennikse inleefgast verwelkomd in de Buizingse Don Boscokerk voor een open avond met muziek, getuigenis, hapjes en drank vanaf 20 u.
En op zondag 13 maart volgt dan ook een culinair aanbod en dit voor een Colombiaans gangenmenu en schuiven samen aan tafel om 12 u in de zaal achter de Don Boscokerk in Buizingen. Inschrijven via peter.nge@telenet.b e. Dit wordt solidair smullen !
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief