HALLE – Ambiance zanger Yves Segers op Carnavalitis

C21

HALLE – Ambiance zanger Yves Segers op Carnavalitis

Editiepajot_halle_segers_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_segers_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Ook dit jaar zendt radio Victoria tijdens de carnavalsperiode elke maandagavond uit vanuit de studio of een café in Groot Halle. Dit was ook zo afgelopen maandagavond, de radio zond uit vanuit café 't Oud Kasteel in Essenbeek. Voor deze uitzending wisten ze ambiance zanger Yves Segers te strikken.

Yves stond zondag nog op een char in carnaval Aalst het nummer “ beschomt “ te zingen, maar maakte toch tijd om maandag in Essenbeek het stoetlied voor “De Mannen van de Met “ te komen voorstellen. De Mannen van de Met feat. Yves Segers lanceerden die avond het nummer “Bisjkes”.
Onder het thema “T' venein sitj hem in de sjeit” nemen De Mannen van de Met voor de 28 ste keer deel aan het Halse carnaval en maakten een stoetlied dat helemaal rond dit thema draait.
Twee jaar geleden namen zij ook al een nummer samen met Yves op ( smosjterkeuning) dit keer viel de keuze op een nummer uit 1979 van Dschinghis Khan. Ze maakten er een opzwepende leuke remake van het nummer, en trokken begin december naar de studio samen met Yves Segers om de song op te nemen.
Momenteel scoort Yves heel goed bij de vrienden uit Aalst, misschien lukt het ook in Halle.
Yves Segers is zowel in het carnaval van Aalst als in Halle een graag gezien persoon, toch gaat zijn carnavalshart nog altijd naar Halle waar het voor hem begon in 1982 toen hij miniprins werd in Halle. Later in 1983 werd hij miniprins van Brabant en het jaar daarop in 1984 miniprins van Belgie.
In 1993 werd Yves prins carnaval in Halle, Yves staat met carnaval het liefst op een podium om met zijn muziek en zijn liedjes de massa te vermaken, liever dan achter een char te lopen.

Volgende maandagavond zendt radio Victoria live vanuit café ' t Maeske

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief