HALLE - WZC Sint-Augustinus herhaalt de bezoekmomenten van bewoners aan de grootkeuken

C21

HALLE - WZC Sint-Augustinus herhaalt de bezoekmomenten van bewoners aan de grootkeuken

Editiepajot_hazlle_augustinus_keuken
Ingezonden foto

In WZC Sint-Augustinus worden dagelijks 200 maaltijden bereid door eigen personeel. Voor iedere bewoner wordt een persoonlijk maaltijdfiche gemaakt, zo wordt er rekening gehouden met de individuele noden en wensen. Regelmatig worden deze fiches bijgewerkt. Wekelijks wordt er een menu opgesteld dat smakelijk, gezond en gevarieerd is.

De medewerkers van de keuken besteden samen met Sodexo extra tijd en zorg aan de voeding voor bewoners met kauw- en slikproblemen, bij ziekte of bij een te volgen dieet. Voor deze bewoners is voeding zoveel meer dan alleen een basisbehoefte. Naast de feestmenu’s voor bepaalde gelegenheden wordt er jaarlijks uitgekeken naar de wafelbakken, de ontbijtbuffetten, de mosselen, de steak, …
In 2015 behaalde de keuken van WZC Sint-Augustinus het felbegeerde kwaliteitslabel “Smiley”. We zijn hier zeer fier over! Vorig jaar is WZC Sint-Augustinus gestart met het organiseren van bezoekmomenten van bewoners aan de grootkeuken van het woonzorgcentrum. Wegens groot succes en op vraag van de bewoners wordt dit nu herhaald. Op 11 en 25 februari 2016 zullen de bewoners van het rusthuis en de bewoners van de Service Residentie in groep de keuken bezoeken en deskundige uitleg krijgen van de chef-gerant.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief