HALLE - Kruispunt Leopold Deboeckstraat – St-Rochusstraat twee maanden dicht

C21

HALLE - Kruispunt Leopold Deboeckstraat – St-Rochusstraat twee maanden dicht

Editiepajot_halle_sisse_frit_fotoolaf
Foto Olaf
 

De aanleg van het bufferbekken op het Dynastieplein (“de parking Sisse Frit”) is afgerond. De laatste fase kan van start gaan! In deze fase wordt het bufferbekken aangesloten op de bestaande riolering van de Sint-Rochusstraat en de bovengrondse parking volledig afgewerkt. Hiervoor wordt vanaf 8 maart de Sint-Rochusstraat afgesloten voor 2 maanden. Carnaval zal op 7 maart dus wel kunnen vertrekken op St. Rochus

Omdat ze wachten op betere weersomstandigheden wordt het afsluiten van het kruispunt Deboecklaan – Sint-Rochusstraat uitgesteld tot 8 maart 2016. Vanaf 8 maart zal het kruispunt gedurende 2 maanden afgesloten worden voor alle verkeer. Gedurende deze periode wordt het bufferbekken verbonden op de riolering in de Sint-Rochusstraat.
De omleiding wordt duidelijk gesignaleerd. Het verkeer komende van de Nijvelsesteenweg en Halleweg zal omgeleid worden via de Albertstraat– Melkerijstraat richting Vandenpeereboomstraat. Verkeer komende van de Basiliekstraat en het station wordt omgeleid via de Vogelpers – Roodkruisstraat – Biezeweide.
Tot 8 maart wordt aan de afwerking van de bovengrondse parking gewerkt. Zodra de rioleringswerken zijn afgerond, wordt de laatste hand gelegd aan de bovenbouw. Het Dynastieplein zal begin mei 2016 volledig af zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2016
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief