HALLE- “Carnaval theater”, kindercarnaval voor het kleine volkje

C21

HALLE- “Carnaval theater”, kindercarnaval voor het kleine volkje

Editiepajot_halle_kindercarnaval_2_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 
Dsc_1289__large_
Foto Devogeleer
 

Eén week voor de stad Halle wordt ondergedompeld in een bad van plezier en feestmuziek, wordt het cultureel centrum cc 't Vondel de ' place to be' voor de kleine carnavalisten. Op zaterdag 27 februari vanaf 12.33 uur verzamelen de kleinsten voor hun kindercarnaval.

Fantastisch om te zien hoe de energieke kinderen helemaal verkleed de zaal binnenstormen om te dansen, zingen, feesten en met confetti gooien op de tonen van de muziek en animatie speciaal voor hun gekozen.
Tijdens dit evenement wordt het mini-prinsenpaar voor carnaval Halle 2016 verkozen. Door een aantal korte proeven en een act op het grote podium, wordt beslist wie er een week later in de carnavalsstoet mag meerijden in de prinsenwagen.
4 jongens Jerko Favyts, Tom Declot, Tobi Heindryckx en Brandon Detournay en 7 meisjes May Vanderheyden, Maud Vandersmissen, Shannon Clement, Mauro Deraymaeker, Abigail Decoster, Tess Laroche en Ulrike Dyck stelden zich kandidaat om naar de fel begeerde titel van mini prins, mini prinses te strijden op een speelse manier.
Dit jaar draait alles rond het thema “ carnaval theater”. Een breed thema waar de jonge artiesten en acteurs zich volledig in kunnen laten gaan.
Bij Halattraction is men van mening dat we een kind, kind moeten laten zijn en aan iedereen de kans moeten geven om de fantasie de vrije loop te laten. Iedereen komt naar kindercarnaval zoals hij of zij dat het leukste vind.
Afspraak voor dit groot kinderfeest, op zaterdag 27 februari 2016 in cc 't Vondel, vanaf 12.33 uur. Kaartjes in voorverkoop kosten 4 € ( in de carnavalswinkel 'Las Fiesta' Bergensesteenweg 61 Halle)en de dag zelf aan de kassa 6 €, kinderen kleiner dan 1 meter mogen er gratis in.
Diezelfde namiddag en avond kan je ook al genieten van de eerste openingsdag van de carnavalfoor.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief