HALLE - Inschrijvingen in buurtschool De Winde

C21

HALLE - Inschrijvingen in buurtschool De Winde

Editiepajot_halle_albertschool_foto_merckx
Foto Felix Merckx

Op 1 september 2016 gaan in Halle de schoolpoorten open van ‘buurtschool De Winde’, gelegen in de Albertstraat op Sint-Rochus. Het is een school waar de leerstof ervaringsgericht en projectgericht wordt aangeboden. De school zal starten met een onthaalklas, 1ste, 2de en 3de kleuterklas en een 1ste en 2de leerjaar.

Wil je je kind inschrijven in deze school, dan moet je ook eerst aanmelden!
Hoe aanmelden en inschrijven?
Stap 1: Aanmelden - van 28 april tot en met 13 mei 2016. Op http://aanmelden.halle.be kan men alle gegevens invullen, en vind je bij schoolkeuze enkel buurtschool De Winde. Je krijgt een bevestigingsmail als alle gegevens correct ingevuld zijn.
Stap 2: periode van toewijzing – van 17 tot en met 20 mei 2016. Krijg je een bericht met een gunstige toewijzing, dan ontvang je ook een mail met de nodige informatie voor de inschrijving. Indien er geen plaats zou zijn, ontvang je een weigeringsdocument. Dit document moet je goed bijhouden want het garandeert je een plaats op de wachtlijst.
Stap 3: Inschrijvingsperiode – 23 mei tot en met 10 juni 2016. Met je toewijzing moet je naar de school komen om je kind effectief in te schrijven. Gedurende de drie weken zal er permanentie zijn op school: elke werkdag tussen 19 en 21 uur en in het weekend op afspraak
Vanaf 20 juni 2016 beginnen de vrije inschrijvingen.
Voor meer informatie of hulp bij het aanmelden contacteer je best buurtschool De Winde op het nummer 0497 15 59 22 of via info@buurtschooldewinde.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief