HALLE - Werken Dynastieplein afgerond tegen midden juni

C21

HALLE - Werken Dynastieplein afgerond tegen midden juni

Openbare_werken_2013_p200
EP

De werken aan het Dynastieplein (Sint-Rochus) bevinden zich in hun laatste fase. De werken zijn ondertussen goed gevorderd. De riolering is volledig aangelegd en het bufferbekken aangesloten op de bestaande riolering van de Sint-Rochusstraat. Momenteel is de aannemer bezig met de afwerking van het Dynastieplein en de bovenbouw.

Wegens onvoorziene omstandigheden en weerverlet zal de vooropgestelde eindedatum van eind april spijtig genoeg niet gehaald worden. Tijdens de uitvoering van de rioleringswerken zijn ze op enkele onvoorziene omstandigheden gestoten waaronder nutsleidingen die niet op hun plaats lagen en dergelijke. Daarnaast heeft de regenval ervoor gezorgd dat er niet altijd kon gewerkt worden.
De aannemer doet zijn uiterste best om alles zo spoedig mogelijk af te werken. Begin juni zal het kruispunt opnieuw opengesteld worden voor alle verkeer. Het Dynastieplein zal tegen midden juni volledig afgewerkt zijn en opengesteld worden.
Tot het openstellen van het kruispunt blijven de huidige omleidingen voorzien voor auto’s, bussen en fietsers, behouden. Het verkeer komende van de Nijvelsesteenweg en Halleweg zal omgeleid worden via de Albertstraat– Melkerijstraat richting Vandenpeereboomstraat. Verkeer komende van de Basiliekstraat en het station wordt omgeleid via de Vogelpers – Roodkruisstraat – Biezeweide
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief