HALLE - Start aanleg stedelijk plein rond het zwembad- parking achter Molens Dedobbeleer gedeeltelijk niet meer beschikbaar

C21

HALLE - Start aanleg stedelijk plein rond het zwembad- parking achter Molens Dedobbeleer gedeeltelijk niet meer beschikbaar

Editiepajot_halle_zwz
De verbodsplaten staan al klaar. (Foto Felix Merckx)
 

De bouwwerken aan het zwembad Sportoase Hallebad schieten goed op. Tijd dus om te starten met de inrichting van de omgeving, in eerste instantie de aanleg van het stedelijk plein rond het zwembad. Weer parkeerplaatsen minder in Halle.

Momenteel staan de werfvoertuigen van de aannemers en de containers met materiaal op het terrein naast het zwembad. Dit zal door de aanleg van het plein rond het zwembad niet langer mogelijk zijn. Er is daardoor nood aan bijkomende ruimte voor de aannemers. Een deel van de parking achter Molens Dedobbeleer wordt daarvoor vanaf volgende week afgesloten.
Vanaf maandag 2 mei zal er op een deel van de parking achter Molens Dedobbeleer dus niet meer geparkeerd kunnen worden.
De tijdelijke parking aan de nieuwe Nederhemwijk blijft wel nog steeds volledige beschikbaar. Ook Alizarine en restaurant Van Ho blijven bereikbaar voor klanten en leveranciers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief