HALLE – Hals Zaalvoetbalverbond lauwerde zijn kampioenen 2016 tijdens bekerfinale

Editiepajot_halle_zaalvoetbal_1_foto_devogheleer
Foto's Emile Devogeleer

Editiepajot_halle_zaalvoetbal_2_foto_devogheleer

Editiepajot_halle_zaalvoetbal_3_foto_devogheleer

Het Hals Zaalvoetbalverbond huldigde zijn kampioenen van het afgelopen seizoen, tijdens een spannende bekerfinale tussen de kampioen Goldstring en tweede De Nachtegaal. Het kon niet anders dan dat het treffen tussen de nummer één en de nummer twee, een spannende bekerfinale zou worden, toch gingen beide ploegen rusten zonder doelpunten.

In de tweede helft was het eerst Goldstrike die de score opende door een knal van Lorenzo Vandergucht 0-1, doch niet voor lang want drie minuten later maakte Martin Wouters er 1-1 van.
Goldstrike kwam terug op voorsprong vijf minuten later door Daan Devroede, en was het opnieuw de beurt aan De Nachtegaal om te score, en dat lukte met een schot van Nico Weckx 2-2.
Het was opnieuw Lorenzo Vandergucht die de eindstand op bord zette 2-3 voor Goldstrike.
De Nachtegaal die de wisselbeker al twee maal won, zag zo de kans om de beker definitief mee te nemen in de ploeg aan hun neus voorbij gaan.
Goldstrike lukte met deze overwinning een dubbel dit seizoen, want niet allen de beker was binnen ook werden zij kampioen 2015-2016.