HALLE - Radio Victoria en ‘Feest in de streek’

C21

HALLE - Radio Victoria en ‘Feest in de streek’

Editiepajot_victria_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

 Wanneer komt Laura Tesoro naar de Stroppenconcerten? Zien we de Romeo's dit jaar nog in de streek? Wanneer ís't weer Zotte Maandag ín Beert? Of kunnen we nog inschrijven voor de Duatlon op Sint-Rochus? Ook dit iaar pakt Victoria, uit met de handige zomerfolder 'Feest in de Streek'.

Met een overzicht van de belangrijkste zomerfestivals,dorpsfeesten en andere evenementen in de Zennevallei in het Pajottenland. Ze zijn toe aan de 15de editie!

10.000 kleurriike folders worden gedrukt. Ze liggen gratis -klaar on mee te nemen- in het Streekproductencentrum in Hatle, in verschiftende winkels en cafés. Maar ze worden ook verspreid op tal van zomer-events in de streek.

FOLDER, WEBSITE, FACEBOOK

Een folder is handig om mee te nemen of uit te delen. Maar natuurlijk vind je de  belangrijkste zomerevenementen uit de streek ook terug op de speciale internetsite www.feestindestreek.be  

En... op de Facebookpagina 'feestindestreek'. Weet je meteen waar je moet zijn deze zomerl Vergeet de pagína níet te líken !

DE RADIOSHOW!

Natuurlíjk laten ze de dorpsfeesten en zomerevents ook volop leven op de radio (105.2 FM)Want jawel.. Feest in de Streek is ook een radioprogrammal in julien augustus, elke zaterdag-en zondagmorgen van 9 tot 11 met Peter Van Aelst.

HART VOOR VERENIGINGEN

Met'Feest in de Streek'willen ze verenigingen in het Paiottenland en de Zennevallei een steuntje in de rug geven. Nu jongeren zelfs naar het buitenland reizen om concerten of festivals mee te pikken en artiesten hun gages blijven opdrijven, hebben heel wat organisatoren het moeilijk om nog een aantrekketijke affiche sarnen te stellen. Toch blÍjft het fascÍnerend hoeveel feesten en evenernenten de streek nog teft. Soms vallen er weg (zoals de braderie van Sint-Rochus), maar dan komen er ook weer nieuwe bij. Of beleven ze een comeback, zoals de Vijfhoekfeesten in Tollembeek 2 jaar geleden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief