HALLE - O.E.H organiseert opnieuw Start 2 Run in het najaar

C21

HALLE - O.E.H organiseert opnieuw Start 2 Run in het najaar

O_e_h_
EP

 De recreantenafdeling van atletiekclub Olympic Essenbeek Halle organiseert dit najaar opnieuw een editie van Start 2 Run. De eerste training vindt plaats op woensdag 14 september 2016 om 18u30 aan de piste van sportcomplex De Bres in Halle. Per week wordt er drie keer getraind, op woensdag en vrijdag om 18u30 en op zondag om 10u.

Sinds het prille begin van de Start 2 Run-hype in 2001 organiseerde O.E.H. al meer dan 10 succesvolle edities. De club heeft dan ook al heel wat ervaring opgebouwd in de afgelopen jaren. Steevast worden de deelnemers begeleid door ervaren jogbegeleiders en lopers. Iedereen die de nood voelt om meer te bewegen of de conditie wil opkrikken is welkom, een minimumleeftijd van 16 jaar is echter vereist.

Per week worden er drie begeleide trainingen voorzien: woensdag en vrijdag om 18u30 en zondag om 10u. De trainingen vinden plaats op 3 verschillende locaties: de piste van Sportcomplex De Bres, de piste van het provinciaal domein Huizingen en het Hallerbos. Aanvankelijk wordt er gestart met een eerste sessie van 14 weken die de deelnemers op vlotte wijze van 0 naar 5 km brengt. Nadien volgt er een tweede sessie waar er wordt opgebouwd van 5 km naar 1 uur lopen. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau en tempo.

Voor iedereen die het voelt kriebelen wordt er een infovergadering gehouden op woensdag 24 augustus 2016 om 19u30 aan de atletiekpiste van het provinciaal domein Huizingen (via ingang Alsembergsesteenweg), de thuisbasis van de club. Wie nu al meer info wil, kan terecht op de clubwebsite www.oeh.be  of kan een mail sturen naar marc.deborger@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief