HALLE - Christophe Merckx wordt de nieuwe OCMW-voorzitter

C21

HALLE - Christophe Merckx wordt de nieuwe OCMW-voorzitter

Merckx_2
Christophe Merckx (foto Felix Merckx)

 De bestuursleden en mandatarissen van CD&V Halle dragen unaniem voor de opvolging van   Marie-Rose Harnie als voorzitter van OCMW Halle schepen Christophe Merckx voor die dit met enthousiasme heeft aanvaard. Voor zijn vervanging als schepen van sport en patrimonium dragen ze even unaniem en met alle vertrouwen huidig fractieleider Pieter Busselot voor.

Het komt de OCMW raad en de gemeenteraad toe hierover finaal te beslissen, wat in september zal gebeuren

In een eerste reactie zegt Christophe Merckx dat de erfenis van de huidige voorzitter Marie- Rose met haar niet aflatende inzet niet min is.

Christophe Merckx:”Ik ben er toch van overtuigd dat waar de wil aanwezig is een mens tot veel in staat is! Met de hulp van velen en met het beetje ervaring dat ik toch wel heb in de sector, als raadslid van het OCMW van 2000 tot 2006 en tien jaar als voorzitter van het plaatselijke werkgelegenheidsagentschap (PWA) zal ik met de raadsleden de OCMW-wielen proberen op de rails te houden. Er komen nog vele uitdagingen op ons af niet alleen wat betreft  gebouwen (nieuwe assistentiewoningen) maar ook de nakende nauwere samenwerking met de stadsdiensten tot zelfs de gehele integratie,  zal een grote uitdaging zijn! Ik ga nu een kleine adempauze nemen om mij nadien ten volle voor te bereiden op mijn nieuwe taak”

In het schepencollege wordt Christophe  Merckx door Pieter Busselot.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief