HALLE - De kogel is door de kerk voor Steve Claeys

C21

HALLE - De kogel is door de kerk voor Steve Claeys

Zomder
Ingezonden foto

 Na jaren simulatie racen op de PC, heeft Steve Claeys zijn droom om autosport piloot te worden kunnen waarmaken in 2013. Maar er bleef altijd nog die grote droom over, mee strijden in een lange afstands wedstrijd, een endurance race en welke is nu niet beter dan de vlaamse trots, de 24 Uren van Zolder?

Dankzij het project van Talent-To-Race.com, de steun van familie en vrienden en enkele sponsors heeft hij zijn droom waar kunnen maken en zal hij dus komend weekend, op 20-21 augustus 2016, deelnemen aan de 24 Uren van Zolder.
Hij zal een VW Golf 2.0 TDI besturen van Fast&Fun, een team waarmee hij tijdens de regulière BGDC wedstrijden al mee samenwerkte.
Toch wil hij wil vooral Yves en Kurt bedanken voor het vertrouwen die ze in hem stellen en ze hem deze kans verlenen.

Iedereen die wil komen kijken naar deze magische wedstrijd is van harte welkom om hem een hart onder de riem te steken en te komen supporteren.
Er zijn GRATIS weekend inkomkaarten bij hem te verkrijgen voor iedereen die wil langs komen en wil genieten van deze wedstrijd.

Ook bieden ze de kans om een dag vanuit een raceteam te beleven, en dit met een droogje en een natje. Reservering en info via steveclaeysgoesracing@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief