HALLE - Politie pakt dieven van fietsen en bromfietsen

C21

HALLE - Politie pakt dieven van fietsen en bromfietsen

3_politielogo_2011_p200
EP

 In Halle werden personen opgepakt die dieven en bromfietsen haden gestolen. Dat was het geval aan het Halse station en in de omgeving van sportcomplex De Bres.

Op 19 augustus omstreeks 16 uur werden personen  op heterdaad betrapt bij het stelen van een damesfiets aan het station in Halle..

Tijdens de patrouille merkten de inspecteurs de twee personen op bij de fiets. Wanneer de twee jonge mannen werden aangesproken stopten zij onmiddellijk hun handelingen. De personen waren in het bezit van een kniptang. Op het hangslot waren al verschillende inkepingen aangebracht. De politie onderzoekt de zaak verder en maakt het dossier over aan het parket. 

Een dag later werden  omstreeks 20 uur drie personen  gevat toen zij rondreden met een gestolen bromfiets. De eigenaar van een van de bromfietsen had zijn bromfiets opgemerkt in de omgeving van de sporthal ‘De Bres’. Hij verwittigde meteen de politiediensten. Ter plaatse kon na een achtervolging eerst de bestuurder van de gestolen bromfiets en de passagier worden gevat. De bestuurder van een tweede bromfiets werd eveneens klemgereden door een andere ploeg van de lokale politiezone Zennevallei. Deze bromfiets bleek niet gestolen, maar de persoon stond wel geseind waardoor deze van zijn vrijheid werd beroofd en verder verhoord.  

Tip

Laat je fiets graveren! Het loont de moeite om je fiets te laten graveren of te labelen met je rijksregisternummer. Door de unieke code, kunnen teruggevonden fietsen snel terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief