HALLE – ‘Soul4You’ swingende afsluiter van de Stroppenconcerten 2016.

C21

HALLE – ‘Soul4You’ swingende afsluiter van de Stroppenconcerten 2016.

Stroppen_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 De Stroppenconcerten 2016 zitten erop, eentje die niet gauw vergeten zal worden, zowel op muzikaal, goed weer, massa opkomst was deze editie een schot in de roos. Ook dit jaar haalden de organisators Halle Events topartiesten naar de Stroppenweide om er acht maandagen het publiek een gezellige en ontspannende maandagavond te laten beleven.

 Toppers zoals Laura Tesoro, Lennaert Maes, Stoomboot, The Jokes, Eric Baranyanka, Nutbush, The Cadillacs, Frimout, De Marcellekes en als afsluiter Soul4You deden vele Hallenaren, en mensen van buiten Halle meezingen en dansen op de verschillende covers of eigen nummers. Sommige maakte er zelf een gezellige picknick van, zoals de vrienden van ‘tafel 7’ die geen enkele maandag gemist hebben en al afspraken gemaakt hebben voor editie 2017.

 Voor deze laatste maandagavond van de editie 2016 deed Halle Events een beroep op de coverband ‘Soul4You’ uit het Leuvense.

Deze band met aan de zang Jochen Vranckx, zangeres Tania Berckmans, Basgitaar Yannick De Pauw, Gitaar Ludo Beeken, keyboard Steven Schellekens en aan de drums Stef Broos brachten niet alleen de beste soul en funk nummers van de laatste vier decennia, maar ook eigen interpretaties.

 Stevige rock en dansbare nummers wisselde elkaar af en hielden er de stemming in tot de stekker uit werd getrokken en de Stroppenconcerten 2016 tot het verleden behoren.

 Halle Events is hiermee nog niet aan vakantie toe en zijn al volop bezig met de voorbereidingen van Halle schaatst 2016 – 2017.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief