FestivHALLE is er klaar voor en hoopt op goed weer

C21

FestivHALLE is er klaar voor en hoopt op goed weer

Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / archief foto van verleden jaar
 

Het is bijna zover. Het gratis stadsfestival in het centrum van Halle vindt plaats op 8, 9 en 10 september en de organisatoren hebben ook dit jaar heel wat klinkende namen op de affiche. Fleddy Melculy (niet zo lang geleden nog een topoptreden gegeven op Pukkelpop met lovende reacties), Urbanus en De Fanfaar, Milk Inc live, Lil Kleine, Gunther D, TLP, Mega Mindy en vele anderen tekenen dit jaar present om de festivalzomer op een waardige manier af te sluiten.

De optredens gaan naar oude gewoonte terug door in een grote kadertent dat deze keer op het Possozplein zal staan. Nieuwigheid dit jaar: het festival telt niet één maar twee podia. Het nieuwe podium werd gedoopt tot de FREERIDE-Stage. Gedurende het hele weekend zullen verschillende dj’s het aanwezige publiek van een stevige portie beats voorzien. Op vrijdag wordt het gehost door  Omegahouse, op zaterdag mogen de dj’s van Electric Avenue het beste van zichzelf geven.

Net als de voorbije jaren kunnen de festivalgangers ook dit jaar hun helden ontmoeten. Wie Regi en Linda (Milk Inc.), Mega Mindy of Urbanus & De Fanfaar wil ontmoeten kan dus maar beter de website en de Facebookpagina van Festivhalle in de gaten houden. Er loopt reeds een spannende wedstrijd.

Naar goede gewoonte zal Run To Walk op vrijdagavond opnieuw een duoloop voor en met mensen met een beperking organiseren. Deelnemers kunnen een duo vormen met iemand met een beperking en leggen dan samen een ronde van ongeveer 500m af rond en door het festivalterrein. Inschrijven is gratis en kan simpelweg ter plaatse.

Voor de opbouw van het festivalterrein zal het Possozplein afgesloten worden vanaf dinsdagmiddag 6 september. Het terrein wordt zondag al in “sneltempo” opgeruimd en nadat ook de tent op maandag 12 september wordt afgebroken, zal het Possozplein maandagnamiddag opnieuw geopend worden.

www.festivhalle.be

www.facebook.com/FestivHalle

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2016
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief