HALLE - Goede seizoenstart voor RC Lamme Guich

Lamme_guich
Foto Emile Devogeleer

RC Lamme Guiche begon schitterend aan het seizoen. Nochtans waren de eerste 2 wedstrijden geen cadeau. Op speeldag 1 op bezoek bij vice kampioen Bobo A onderging Lamme Guiche het spel. Met te veel respect voor de tegenstander werd er voluit gespeeld voor een gelijkspel.

Lamme Guiche hield stand zonder veel kansen weg te geven. Een logische 0-0 was de eindstand. Tijdens de tweede wedstrijd kregen ze nieuwkomer Pote Age Jette A op bezoek. Deze ploeg, ongeslagen over gekomen vanuit de tweede divisie, kwam na een overwinning op de eerste speeldag vol goede moed naar de Lamme Guiche arena. Ze toonden hun klasse maar konden niet voorkomen dat Lamme Guiche met 1-0 de drie punten thuis hield.

De doelman was de held van de match. Op speeldag 3 speelde Lamme Guiche opnieuw thuis, nu tegen Week Sport A. Halverwege de eerste stond het al 4-0! Week Sport leek niet aangeslagen en milderde nog voor de rust tot 4-2. Even leek Lamme Guiche van slag. Het duurde tot laat in de tweede helft alvorens de bevrijdende 5-2 werd gescoord. Van dan af was het vuur uit de wedstrijd en kon Lamme Guiche uitlopen tot 6-2. Na 3 wedstrijden prijken ze met 7 punten op 9 op de tweede plaats. Komend weekend wacht de topper op het veld van kampioen Cafeboontjes A.

RC Lamme guiche gesticht in juni 1961 en  spelen in de KAVVV 1ste afdeling

Spelers : De Koster Stephen – Denayer Kenneth – Vellemans Tom – Pieters Bram – Rummens Dries – Sluys Danny – Sluys Werner – Matton Kenny – Menten Koen – Malschaert Dimitri – Janssens Evert – Janssens Gert – Vekeman Peter – Zwaelens Kenny – Van de velde Fabian – Vandeweyer Jurgen – Simons Jurgen – Popov Alexander – Lopes Alvoro Oli – Vanhoedenaghe Kris – Bourgeois Michael – De Vuyst Kris – Musch Joris – Ghysels Sven – Pieters Lars – Raemaekers Kevin – Housiaux Bjorn - Van Meerbeeck Cedrik

Coachen : Debilde David en Vanhaelen Eddy

Bestuur : Debilde Willy – Debilde David – Vanhaelen Eddy – Vanhaelen Patricia

Ere bestuursleden : De Boe Louis – Debilde roger