Ons Tehuis Brabant stelt tentoon in OCMW HALLE

C21

Ons Tehuis Brabant stelt tentoon in OCMW HALLE

Tentoonstelling_ocmw
Foto Olaf
 

 Ons Tehuis Btabant stelt in Zonnig Huis Halle tentoon van 22 september tot 16 oktober  De opdracht van Ons Tehuis Brabant is de kwaliteit van leven te bevorderen voor volwassen  personen met een mentale beperking, zowel op vlak van wonen en dagbesteding, als op vlak van vrije tijd, persoonlijke ontwikkeling en zorg.

Ons Tehuis Brabant zorgt voor woonaanbod en verzorging in 9 woningen op de hoofdcampus en in 1 inclusieve woning als nevencampus. Eveneens staat zinvolle dagbesteding op maat voor zijn bewoners en externe cliënten.

Binnen deze voorziening zijn er drie ateliers het klei-, textiel- en beeldend atelier waar mensen met  een beperking hun artistieke vaardigheden kunnen ontwikkelen en zichzelf ontdekken in het kunnen van hun werk.

Er is tijd en ruimte om verschillende technieken zoals tekenen, schilderen met olieverf, druktechnieken, klei en textielkunst aan te leren en verder te zetten in hun proces.  De kunstenaar werkt vanuit de eigen vormtaal en specifieke stijl. Zo gaan ze samen op zoek naar eigenheid en persoonlijkheid en bieden technische hulp aan waar het nodig is.

Met de tentoonstellingen ,projecten wedstrijden en artotheek geven de mensen van Eigen Tehuis  Brabant zichzelf een plaats in de maatschappij. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2016
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief