U10B van SK HALLE kent succesvolle start

C21

U10B van SK HALLE kent succesvolle start

U10b___s_van_sk_halle_
SK Halle won tegen Kester-Gooik. Foto © Emile Devogeleer
 

Na een mooie seizoen start,  speelde de U10B’s van SK Halle onder leiding van Julien Vankerckhoven en Didier Hermans (Delegue) hun vierde wedstrijd van het seizoen thuis tegen Kester-Gooik.
Na een mooie en evenwichtige wedstrijd trok Halle aan het langste eind en wonnen ze verdiend met 4-2. Julien: “Achteraf gezien ben ik weeral blij met de mentaliteit en de vechtlust die de mannen op het veld brachten. Vorig jaar was een moeilijk jaar maar ik denk dat we nu naar een mooi seizoen kunnen uitkijken. Iedereen vecht voor elkaar en dat is wat ik graag een heel jaar zou willen zien.  Van onze supporters zal het niet afhangen, die zijn altijd trouw op post. Het wordt knokken voor elke plaats. We zitten echt wel met een goede kern. Op naar de volgende wedstrijd zaterdag op Lennik. Boven: Didier Hermans (Delegue) - Arthur Bockstael – Quitin Poillion – Jef Demol – Marouane Elkhatouti – Sander Biga – Julien Vankerckhoven (Trainer)
Onderaan: Mano Monteyne – Joran Dekeyser – Bent Peetroons – Mano Debilde – Matteo Thienpont – Jarno Hermans (Kapitein) – Timo Swalens – Loic Munyangabe

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief