HALLE - BEERSEL - LEEUW -Zeg stop tegen woninginbraken

C21

HALLE - BEERSEL - LEEUW -Zeg stop tegen woninginbraken

Inbreken_200
EP

 De donkere maanden komen er aan en dan merkt de politie ook een stijging van het aantal inbraken in woningen. Wees dus op uw hoede. Want voor dieven zijn deze donkere maanden een manier om zogenaamd ongemerkt aan de haal te gaan met juwelen, sierraden en/of informaticamateriaal. 

Een dag niet!

Help de politie  mee om één dag geen inbraken vast te stellen. Zo gaat op 28 oktober de nationale actie ‘Inbraken? 1 dag niet!’ door, waarop de politie de strijd gaat aanbinden tegen woninginbraken. Het doel is te streven naar zo weinig mogelijk woninginbraken, met als hoogtepunt op vrijdag 28 oktober 2016, dan streven zij naar 1 dag helemaal GEEN inbraken.

We hebben uw hulp nodig. Onze acties alleen volstaan niet. Help ons om gedurende een volledige dag de preventie van woninginbraken onder de aandacht te brengen! Maak samen met ons, maar vooral met uw gezin, buren, vrienden, vereniging of school, van deze dag een echt succes. Samen kunnen wij het aantal inbraken verminderen en een dag zonder inbraken waar maken.

Enkele cijfers
Sinds 1 oktober werden er al 38 nieuwe woninginbraken vastgesteld, waarvan 11 pogingen (tot 18 oktober). Het merendeel van de inbraken gebeurde via de voor- of achterdeur of het raam. Er werden inkepingen gemaakt in het kader of het cilinderslot werd verwijderd. Ramen in kipstand kunnen ook vrij gemakkelijk geforceerd worden. De gestolen goederen waren van allerlei aard: werkmateriaal, juwelen, geld en informatica-materiaal.

Iets verdacht gezien?

Laat het de politie weten! 101 of 112 of voor niet dringende vragen of meldingen 02 363 93 00.

Wil u graag meer weten hoe u uw woning kan beveiligen en diefstal in uw woning kan voorkomen? Op www.veiligewoning.be krijgt u gedetailleerd advies voor de beveiliging van elk vertrek in uw woning. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief