HALLE - Van Diest breidt uit en verhuist naar BEERSEL

C21

HALLE - Van Diest breidt uit en verhuist naar BEERSEL

Vandiest
Ingezonden foto
 

 Tuin-en ontspanningscentrum Van Diest verhuist in 2017 naar een nieuwe  locatie in Beersel, die zo’n drie keer groter zal zijn dan de locatie nu in Halle. Ze breiden de winkel uit, ze zullen een groter atelier en magazijn voor  machines hebben en een grotere buitenruimte dan nu het geval is.

Men bzal bij Van Diest zoals nu het geval is nog altijd terechtkunnen voor  grasmaaiers, robotmaaiers, tuinproducten, decoratieartikelen, infraroodcabines, zwembadartikelen, meststoffen, alle benodigdheden voor  de hond of kat, enzovoorts. Op de nieuwe locatie hebben ze meer ruimte om producten te tonen en toe te lichten. Zo kunnen  ze  u als klant nog beter ondersteunen bij al uw vragen en wensen voor de tuin en ontspanning thuis.

Buiten laten ze robotgrasmaaiers rijden, leggen ze demotuinen aan en installeren ze zwembaden. Zij  zullen ook op termijn opleidingen en workshops organiseren, zoals over tuinmachines, over barbecue's, … .

In Beersel breiden ze ook de dienstverlening, onderhoud en verhuur van  tuinmachines uit. Daar is meer en meer vraag naar, bijvoorbeeld een weekend  een kettingzaag of hakselaar huren met een deskundige toelichting.

Om de uitbreiding van het aanbod en de nieuwe locatie mee uit te bouwen, kwam ook de zoon Joris in de zaak.

De nieuwe locatie van Van Diest opent op de Grote Baan 59 te Beersel in de  tweede helft van januari. Intussen blijft de winkel in Halle uiteraard open, elke nweek van dinsdag tot en met zaterdag van 8u30 tot 18u.

Info: info@vandiest.be  of 02/361,14,16 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief