HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen

C21

HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen

Godefroy_40_halle___1_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___2_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy - ‘Wie jarig is trakteert’ - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___3_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy - Raymond Godefroy en Odette Billens begin jaren '70 - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___4_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen - De AMG GT, de keuze van Britt Godefroy - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___5_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen - Familie Godefroy - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___6_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___7_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen - Jannick Godefroy © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___8_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy wordt 40 - Jean Sevenans en Nicole Delbal, klanten van het eerste uur - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___9_
Garage Godefroy - 40 jaar dat wordt gevierd - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___10_
Garage Godefroy - 40 jaar dat wordt gevierd - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___11_
Garage Godefroy - 40 jaar dat wordt gevierd - © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___12_
Garage Godefroy - 40 jaar dat wordt gevierd - Liveband Ritm Stix © Deschuyffeleer
 
Godefroy_40_halle___13_
HALLE / HERNE – Mercedes-Benz Garage Godefroy mocht 40 verjaardagkaarsjes uitblazen - © Deschuyffeleer
 

Mercedes-Benz Garage Godefroy kan prat gaan op 40 rijkgevulde en bijzonder klantgerichte levensjaren. Die verjaardag kon dan ook niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan. ‘Wie jarig is trakteert’ werd voor Jannick Godefroy en An Dekens dan ook heel letterlijk vertaald in een warme en gezellige op-en-top gelegenheidsontvangst van klanten, collega’s,  sympathisanten, leveranciers en medewerkers in hun ruime en stemmige show-room. Het verjaardagsfeest luidde meteen ook hun opendeurdagen in. Die lopen tot en met 27 november, ook op zondag.

Een vaste waarde in de streek    
Precies 40 jaar geleden mochten papa Raymond Godefroy en mama Odette Billens klinken op de overname van de Mercedes-Benz garage die toen nog gelegen was langsheen de Ninoofsesteenweg in de onmiddellijke nabijheid van het huidige voetbalveld van KSK Halle. Wat eertijds werd opgestart als een relatief kleine éénmanszaak is thans, mede door de verhuis naar de nieuwe locatie langsheen de Bergensesteenweg en de mettertijd welgekomen versterking van hun zoon Jannick en zijn partner An, alvast uitgegroeid tot een vaste waarde in de Mercedes-Benz wereld in de ruime regio.
Sinds 1991 kunnen de klanten terecht op de nieuwe locatie aan de Bergensesteenweg (N6) pal naast de oprit naar Ring Oost en de E19. Vader Godefroy bleef zich mettertijd bijzonder inzetten voor de verkoop. De algemene leiding en het uittekenen van een eigentijdse aanpak daarentegen werden gaandeweg meer en meer naar zoon Jannick toegeschoven. “Van een garagehouder wordt immers ook verwacht dat hij naast de technische vaardigheden met een uitgesproken kennis van gereedschappen en installaties en naast het commercieel aspect, zich ook nog een weg baant doorheen de administratie en de wetgeving waarvan onder meer de veiligheid op de werkvloer een belangrijk deel van uitmaakt”, zegt een minzame Raymond Godefroy.
Nearly New Car Center
In het 40-jarig bestaan van Garage Godefroy is 2005 overigens ook een belangrijke mijlpaal. Toen werd de overeenkomst ondertekend met Mercedes-Benz Nearly New Car. Sindsdien houdt het verkoopaanbod ook jonge directie- en tweedehandswagens in en dit aan bijzonder interessante prijzen. Om de klanten optimaal te dienen werd ook een verkoper in dienst genomen. Nog in hetzelfde jaar behaalde Garage Godefroy het ISO-9001 kwaliteitslabel, een erkenning van een goede service waar klanten dagelijks mogen van genieten.
Het was in 2007 dat vader Raymond Godefroy zag dat het goed was en de bestuursfakkel volledig overdroeg aan zijn zoon Jannick. Door de alsmaar toename van het klantenbestand borrelde ook stilaan de nood aan een extra administratieve kracht op. Omdat Garage Godefroy zich steeds heeft laten leiden door een familiale en persoonlijke aanpak kwam echtgenote An Dekens dan ook het team versterken.
Hoogste klanttevredenheid
Nog een belangrijke stap in het levensverhaal van Garage Godefroy werd in 2013 gezet. Het bedrijfsgebouw wordt gerenoveerd. De toonzaal verdubbelt in oppervlakte en ook de werkplaats krijgt een technische upgrade. Een uitermate enthousiaste Jannick Godefroy: “Onze garage is altijd een familiaal bedrijf geweest en ook in de toekomst willen wij het familiaal karakter hoog in het vaandel blijven dragen. De toekomst van onze zaak oogt bijzonder goed. De uitbreiding van het Mercedes-gamma dat nu toch vorig jaar al geleid heeft tot een verkoop van nagenoeg 30.000 Mercedes-voertuigen legt uiteraard ook ons geen windeieren. Wij zijn maar al te gelukkig dat ook Mercedes thans voor ieder budget een wagen kan aanbieden. Ons bedrijf met zijn 40 jaar ervaring en met zijn gestadige groei op zijn activa staat dan ook garant voor kennis, degelijkheid en bekwaamheid, kortom een persoonlijke topservice met een aanhoudend streven naar een maximale klantvriendelijkheid die iedereen er bij ons met een glimlach zomaar bijkrijgt. In die zin werden wij overigens vorig jaar nog erkend als de garage met de hoogste klanttevredenheid”.
De catering werd verzorgd door Delivento Catering and Events en de muzikale omkadering was onder meer een kolfje naar de hand van de liveband Ritm Stix.
Opendeurdagen
Opvallende gasten op het verjaardagfeest waren alleszins een gele AMG GT, een zwarte S-Klasse Coupé evenals een witte E-Klasse Mercedes-Benz. Samen zijn zij goed voor een kleine 300.000 euro..
De opendeurdagen lopen van 19 tot en met 27 november en zijn iedere dag, ook op zondag, toegankelijk van 10 tot 18u.
Meer info op www.garagegodefroy.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief