HALLE – ‘ Fier Avenirke’ schenkt 2017 euro aan Rode Neuzen

C21

HALLE – ‘ Fier Avenirke’ schenkt 2017 euro aan Rode Neuzen

Avenirke_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Avenirke_2
Foto's Emile Devogeleer
 

  Enkele maanden geleden liep Avenir Lembeek speler Thomas, en medewerker bij Belfius Zennevallei met het idee rond om samen met de vriendenkring Fier Avenirke iets te organiseren voor de actie Rode Neuzen, van VTM, Q Music en Belfius.

Zij verkochten niet alleen Rode Neuzen in de kantine of op de wekelijkse markt in Halle, maar organiseerde in samenwerking met  Avenir Lembeek en Belfius Zennevallei op 11 november een ‘Foute Fuif’ in het club huis van de voetbalploeg in Lembeek.

Deze foute fuif werd een groot succes met optredens van de plaatselijke lolbroeken De Kozzes en later op de avond als hoofdgast een  optreden van Xandee & Jorg. 

Dit alles tezamen bracht uiteindelijk 2.000 euro op, toch vond Hals schepen van afvalbeleid en openbare werken Johan Servé dat het nog een tikkeltje meer mocht zijn, en zamelde vlug tijdens een werkvergadering nog snel 17 euro in, zodat de cheque voor de Rode Neuzen al verwijst naar het komende nieuwe jaar 2017.

Fier Avenirke bedankt langs deze al zijn sponsors, Belfius Zennevallei en al de mensen die van deze actie een succes hebben gemaakt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief