FP HALLE - GOOIK wint in Houthalen en trekt met 30 op 30 naar topper

Halle_gooiik
Foto E;ile Devogeleer

FP Halle-Gooik trok naar Gelko-killer Celtic Houthalen dat over een stevig team beschikt dit jaar. Maar Halle-Gooik liet zich niet verrassen en kwam dubbel geconcentreerd aan de aftrap. Ze wonnen de partij met overduidelijke 2 – 12 overwinning.

Het begon ook verschroeiend, Rahou met de prachtige actie en dito doelpunt. Grello deed net hetzelfde aan de overkant, weergaloze dribbel en hoog in het dak van het doel. Houthalen probeerde nu het evenwicht te herstellen en kreeg daarbij ook enkele kansen.

Net voor rust vond coach Bellarte het welletjes en stuurde hij Xuxa mee in de frontlinie. Dat rendeerde dadelijk, in 30 seconden werd het 0-3 via Bissoni en op de buzzer 0-4 via Leitao.

Na de rust kregen we eenrichtingsfutsal. Halle-Gooik speelde rustig uit en Houthalen gaf een uitgebluste indruk. Xuxa bediende Rahou die met een retro Bennetti tot een topsafe dwong, Sababti scoorde de rebound. Houthalen scoorde via Arslan tegen op strafschop maar dat mocht niet baten. Dujacquier zorgde voor de 1-6, Rahou voor de 1-7 en opnieuw Dujacquier voor de 1-8. Rahou bleef een gesel voor de thuisdefensie… op 5 tegen 4 situatie zorgde hij 1-9. Leitao scoorde de dubbele cijfers en Zerouali bekoorde de supporters met een heerlijke stifter. Idlaasri met de tienmeter voor de 2-11 maar de held van de avond was Omar Rahou. Hij maakte zijn vierde voor een 2-12 eindstand.

FP Halle-Gooik trekt zo met een perfect rapport van 30 op 30 naar de topper tegen Hasselt.

Voor deze topper kunnen de Halle-Gooik supporters hun tickets kopen in de bres of bij de Halse sportdienst. De Hasselt-supporters kunnen hun tickets bij hun club bekomen.

0-1 Rahou, 0-2 Grello, 0-3 Bissoni, 0-4 Leitao, 0-5 Sababti, 1-5 Arslan, 1-6 Dujacquier, 1-7 Rahou, 1-8 Dujacquier, 1-9 Rahou, 1-10 Leitao, 1-11 Zerouali, 2-11 Idlaasri & 2-12 Rahou