Laetitia Verbeck uit Lembeek is de nieuwe Miss HALLE

C21

Laetitia Verbeck uit Lembeek is de nieuwe Miss HALLE

Editiepajot_halle_miss_1_gr_foyo_merckx
Miss Halle tussen haar twee eredames. (Foto Felix Merckx)
 
Editiepajot_halle_miss_1_kl_foyo_merckx
Laetitia Verbeck, de nieuwe Miss Halle. (Foto Felix Merckx)
 

Laetitia Verbeck uit de Halse deelgemeente Lembeek werd na een spannende strijd verkozen tot de nieuwe miss Halle. Als eerste eredame krijgt ze Melina Tzilinis uit Houthalen en tweede eredame werd Kathy Vekeman uit Wambeek.

Laetitia Verbeck kreeg ook de prijs voor de beste act, de publieksprijs en de prijs voor het verkopen van de meeste kaarten (50). Deze laatste prijs moet zij echter delen met Kathy Vekeman uit Wambeek die ook 50 kaarten verkocht.
Door de 12 kandidaten werd Ulrike Cousement uit Zoersel verkozen tot sympathiekste kandidate. Vanuit de zaal kreeg zij ook de meeste GSM-stemmen.
 
Laetitia Verbeck is een 19 jarige student psychologie en dacht ook al verleden jaar mee te doen, maar was toen te laat met haar inschrijving. Ze had zeker niet verwacht de beste te zijn, maar heeft de smaak te pakken gekregen en zal nog aan andere verkiezingen deel nemen.
Ze zal nu wel verplicht zijn om haar gezicht te laten zien op voetbalwedstrijden van SK Halle (de organisatoren van de Miss verkiezing, maar het probleem is dat voetbal haar niet zoveel zegt. Als hoofdprijs mag zij gedurende zes maanden met een Volvo rondrijden.
 
Haar eerste eredame Melina Tzilinis komt uit Houthalen, is 18 jaar en is studente biomedische wetenschappen.
 
De tweede eredame is Kathy Vekeman uit Wambeek. Zij begint aan haar eerste jaar rechten en is al finaliste geweest bij de verkiezing Look of the Year.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief