ROOSDAAL – Linda kookt bij u thuis voor goed doel

C21

ROOSDAAL – Linda kookt bij u thuis voor goed doel

Linda_van_den_eede_p200
Linda Van den Eede (ep)

Dit jaar organiseert Studio Brussel de laatste editie van Music for Life. Music for Life 2011 zet zijn schouders onder de stille ramp diarree. Diarree lijkt een symptoom dat eenvoudig te voorkomen en te behandelen is. Toch sterven er wereldwijd jaarlijks 1,5 miljoen kinderen aan.

De N-VA draagt graag haar steentje bij, wilzoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. De N-VA steunt dit jaar Music for Life met de actie ‘Komen eten voor MFL’. Net zoals vorig jaar veilen parlements- en provincieraadsleden zichzelf op eBay.
Ook N-VA-provincieraadslid Linda Van den Eede (Roosdaal) zet haar schouders onder de actie. Zij tovert bij u thuis (een BOB is dus niet nodig) een gastronomisch viergangenmenu voor 4 personen uit haar kookpotten. Als voorzitter van de commissie land- en tuinbouw wil zij ook de Vlaams-Brabantse land- en tuinbouwers ondersteunen. Daarom zal zij haar menu opbouwen met vooral Vlaams-Brabantse streekproducten. Bediening en afwas zijn inbegrepen.
Vanaf nu kunt u bieden op Linda Van den Eede en andere N-VA'ers.
Hou zeker de pagina www.n-va.be/mfl2011 in de gaten, voor een overzicht van alle veilingen. We wensen u alvast smakelijk eten toe.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2011
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief