ROOSDAAL – Lancering Stam BLB in Borchtlombeek

C21

ROOSDAAL – Lancering Stam BLB in Borchtlombeek

Editiepajot-ingezonden-stam-blb-30082014
ingezonden
 
Editiepajot-ingezonden-tuinfeest-30082014
ingezonden

Enkele oud-leid(st)ers van Scouts Sint-Paulus Borchtlombeek zijn gestart met een nieuw initiatief: Stam BLB, een vereniging voor en door oud-leiding. Het doel van de vereniging is om samen scouteske activiteiten te doen en de scouts te ondersteunen bij haar werking.

De oprichters van Stam BLB proberen nu om zoveel mogelijk oud-leiding terug te vinden. Ben je oud-leiding van Scouts Borchtlombeek en ben je geïnteresseerd om lid te worden van Stam BLB? Laat het dan zeker weten via stamblb@hotmail.com. In oktober wordt op een feestelijke manier de aftrap gegeven met een eerste activiteit: het Stamkaffee. Dé kans bij uitstek voor oud-leiding om de vrienden van vroeger nog eens terug te zien en herinneringen op te halen. Deze eerste editie staat dan ook volledig in het teken van 50 jaar scouts Borchtlombeek (1964-2014)!

De Scouts organiseert in dit feestjaar natuurlijk ook het jaarlijkse Tuinfeest. Dat gaat door op zaterdag 6 september in de scoutslokalen in de Pastoriestraat in Borchtlombeek. Vanaf 16u is iedereen welkom voor een heerlijk stukje varken aan 't spit, lekkere pannenkoeken en allerlei randanimatie voor de kinderen (springkasteel, volksspelen, schminkstand, ...). Maar  de kers op de taart is toch wel het live optreden van Logg! 's Avonds kan je naar goede gewoonte ook genieten van een gezellig kampvuur. Iedereen is van harte welkom!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2014
Jacky Delcour
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief