ROOSDAAL - “Miss Dragqueen” won in De Panne

C21

ROOSDAAL - “Miss Dragqueen” won in De Panne

Editiepajot_ingezonden_miss_dragqueen_de_panne_3
 
Editiepajot_ingezonden_miss_dragqueen_de_panne2
 

Brian Vroonen is 23 jaar, afkomstig uit Dendermonde en sinds 2012 woonachtig te Pamel (vorig jaar in juli zijn we getrouwd). In het dagdagelijkse leven is hij werkzaam als verpleegkundige.

Hij is 6 maand geleden gestart als showqueen. Als Showqueen Kayleigh kan hij geboekt worden voor allerlei feestjes en evenementen zoals verjaardagsfeest, huwelijksfeest,...

 

Op haar eerste deelname in een verkiezing startte zij met het idee om vooral ervaring op te doen en te leren van de meer ervaren showqueens. Naarmate de verkiezing vorderde, profileerde Kayleigh haar echter meer en meer tot favoriet door haar spontaniteit, mooie showkostuums en sterke keuze van haar nummers. Vooral haar nummer van het thema (liefde met twee) viel enorm in de smaak van de jury en de talrijke aanwezigen in de zaal (De Boare in De Panne). Hiervoor opteerde zij voor het nummer van Belle Perez en Christoff, Ik hoor bij jou, dat ze bracht samen met Showking (van vrouw naar man) Di Luka uit Antwerpen. Deze overwinning brengt Kayleigh alvast mooie vooruitzichten met enkele extra optredens in de komende weken en maanden. Wie Kayleigh nog wenst te boeken kan uiteraard nog steeds terecht op het nummer: 0474/71 96 46 of via kayleighdelicious@hotmail.com.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief