ROOSDAAL - Pallieterfeesten voor de 25ste keer een weekend vol plezier met Chiro Amigo’s Pamel

C21

ROOSDAAL - Pallieterfeesten voor de 25ste keer een weekend vol plezier met Chiro Amigo’s Pamel

Editiepajot_jacky_delcour_2015-09-12_pallieterfeesten
 

Eindelijk is het zo ver, de Pallieterfeesten staan weer voor de deur. Een weekend vol plezier en vertier dat Chiro Amigo’s Pamel al voor de 25ste keer op poten zet. Dit jaar begeven ze zich in de wereld van de superhelden. Want wie heeft er nu nog nooit van gedroomd om eens een held te zijn?

 

Net zoals vorig jaar zullen de Pallieterfeesten doorgaan in de tweede week van september. Hou dus 11, 12 en 13 september vrij voor een weekend vol plezier. Dit jaar vieren ze dubbel zoveel feest, want ze vieren de 25ste verjaardag van de pallieterfeesten! Daarom duiken ze onder in de bovenmenselijke wereld van de superhelden die al hun krachten zullen gebruiken om er weer een spetterend feestweekend van te maken. Dit spektakel wilt u toch niet missen?

 

Vrijdag 11 september beginnen ze naar goede gewoonte met de streekbierenavond. Ook ditmaal zijn ze er in geslaagd meer dan 30 verschillende soorten streekbieren te verzamelen. Voor wie écht niet kan kiezen voorzien ze de bier-o-matic, die op goed geluk een bier bepaalt! Dit jaar wordt de avond opgeluisterd door Café Radio, een party duo die ambiance verzekeren. Aansluitend volgt er nog een party met een DJ Perredise waarbij het feest op de dansvloer zeker zal losbarsten. Inkom bedraagt slechts 3 EUR.

 

’s Anderendaags zal Pamel op zijn grondvesten daveren met de jaarlijkse fuif. De tafels en stoelen in de tent zullen plaats ruimen voor de plaatselijke jeugd die samen met DJ’s Sound of the Basement, T.Mastis en Des Animaux zullen feesten op de grootste party hits aller tijden. Vanaf 21u staan zij klaar om maar liefst 2000 feestvierders te verwelkomen. VVK bedraagt 4 EUR. Aan de kassa betaalt u 6 EUR.

 

Om deze driedaagse in schoonheid af te sluiten, leggen ze de kleinsten nog eens in de watten met een mega spelenmarkt. Wie hieraan wil deelnemen wordt verwacht om 14u. Verwacht je maar aan heel veel plezante spelletjes en een superleuk springkasteel. Voor de ouders zal er een praatcafé worden georganiseerd waar er gezellig kan worden bijgekletst. Om 17u eindigt de zondag en is het weer een jaar uitkijken naar het mooiste weekend van het jaar!

 

Hopelijk mogen ze u begroeten op één of meerdere dagen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief