ROOSDAAL - De Koninklijke Fanfare ‘De Eendracht’ uit Borchtlombeek is momenteel in volle voorbereiding voor hun jaarlijks herfstconcert

C21

ROOSDAAL - De Koninklijke Fanfare ‘De Eendracht’ uit Borchtlombeek is momenteel in volle voorbereiding voor hun jaarlijks herfstconcert

Editiepajot_ingezonden_affiche_concert_eendracht_2015

Onder leiding van dirigent Andy Asselman volgen de laatste repetities zich in sneltempo op, teneinde een foutloze opvoering te kunnen verzorgen. Het concert zelf zal zoals gewoonlijk uit twee delen bestaan: een eerste deel waarin de fanfare een aantal gekende en minder gekende muziekwerken van uiteenlopend genre brengt.

Het tweede deel van het concert is er een gastoptreden van Gene Thomas: onder begeleiding van fanfare De Eendracht brengt hij een aantrekkelijk repertoire met zowel eigen nummers als een aantal covers.

 

Dit heeft plaats in GC Het Koetshuis in Strijtem op zaterdag 17 oktober.

 

De deuren gaan open om 19u30, het optreden start om 20u00. Tickets kosten in voorverkoop 10 EURO en kunnen besteld worden via linsy.podevin@skynet.be of 0495/42.60.27. Wees er snel bij want er resten nog slechts een beperkt aantal plaatsen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief