ROOSDAAL - Cursus eerste hulp

C21

ROOSDAAL - Cursus eerste hulp

Cursus_junior_helper_roosdaal

De herfstvakantie staat bijna voor de deur en net als vorig jaar organiseert Jeugd Rode Kruis-Roosdaal dan een cursus Eerste Hulp.

 

Dit jaar richten ze zich op jongeren van 12 tot 15 jaar. De cursus gaat door van maandag 31 oktober tot vrijdag 4 november, van 9u tot 16u30 in het Rode Kruislokaal (Abeelstraat 27, 1761 Roosdaal).

 

Dit jaar is het de beurt aan jongeren van 12 tot 15 jaar om alle kneepjes van eerste hulp te leren tijdens de cursus Junior Helper. De cursus zal doorgaan in het lokaal (Abeelstraat 27, 1760 Roosdaal) van maandag 31 oktober tot vrijdag 4 november, telkens van 9u tot 16u30. 

 

Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van eerste hulp toepassen aan de hand van de 4 stappen in eerste hulp. Verder maak je kennis met de verschillende hulpdiensten. Tenslotte leer je ook reanimeren en allerlei wonden verzorgen en hulp te bieden bij verschillende aandoeningen. Op het einde van de cursus word je kennis gemeten aan de hand van een praktijktest. Als je slaagt voor deze test ontvang je nadien een officieel brevet Junior Helper.

 

Heb je interesse in deze cursus? Laat het dan zeker weten via jrkroosdal@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief