Golf Store Brussels is de nieuwe golf winkel in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Golf Store Brussels is de nieuwe golf winkel in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_leeuw_golf_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Je hoeft niet langer uren in de wagen te zitten om je favoriete merk van golf kledij of club te kopen. Dat kan nu ook in de Depauwstraat in Sint-Pieters-Leeuw. Ann De Clercq gaat er op 11 januari de Golf Store Brussels openen.

Ann De Clercq runt de winkel met een vennoot en haar echtgenoot. Zij is geboren en getogen in Sint-Pieters-Leeuw en werkte tijdelijk in een kledingwinkel. Door zelf golf te spelen met haar echtgenoot en haar vennoot kwam ze op het idee om met een golfwinkel te beginnen. Er zijn wel golfterreinen in de omgeving maar geen winkels waar men materiaal kan kopen, zegt ze.
Golf Store Brussels staat voor een nieuwe manier van winkelen voor zowel de beginnende als de gevorderde golfers. “Wij willen een soort supermarkt voor golfliefhebbers van maken. Wij verkopen niet alleen kledij maar ook allerlei andere spullen en op de bovenverdieping kunnen we golfclubs zelf nader bekijken”.
Golf was in 2013 Sport van het Jaar in Vlaanderen, en steeds meer mensen starten met golf. Anne De Clercq: “Wij van Golf Store Brussels spelen graag in op deze trend en bieden uitstekende producten voor een correcte prijs. We staan je met raad en daad bij, service is voor ons van het allergrootste belang”.
De opening van de winkel zal plaats hebben op zaterdag 11 januari 2014 doorlopend van 10u tot 18u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief