SINT-PIETERS-LEEUW - Nieuwe start voor jeugdhuis Twidrio

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Nieuwe start voor jeugdhuis Twidrio

Editiepajot_leeuw_twidro_foto_merckx_08032014
Foto Felix Merckx
 

Twidrio, het voormalige jeugdhuis, sluit zijn deuren op vrijdag 14 maart. Diezelfde avond vindt echter de lancering plaats van het nieuwe jeugdhuis met de onthulling van een nieuwe naam. Dit is een initiatief van  drie laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement; Doreen Wuyts, Eline Van Autreve en Anneleen Vande Voorde aan de Erasmushogeschool te Brussel. In hun laatste jaar is het afstudeerproject een doorslaggevend onderdeel van hun opleiding. Hiervoor organiseren zij de herlancering van het jeugdhuis van Sint-Pieters-Leeuw, ook gekend als “Twidrio”.

Zoals elk jeugdhuis kende Twidrio hoogtes en laagtes. De laatste maanden gaat het achteruit met het jeugdhuis; de fijne en levendige ontmoetingsplek voor jongeren die het ooit was, blijkt nu uit te doven. Er komen steeds minder jongeren naar het jeugdhuis en er valt nog maar weinig te beleven. Hierdoor dreigt het jeugdhuis te sluiten. Maar de Leeuwse jeugd hoeft niet te treuren, het jeugdhuis wil op diezelfde avond naar buiten komen met een nieuwe naam. Een nieuwe naam, een nieuw begin!
 “Persoonlijk, als voormalige kernleden van Twidrio, denken wij dat een nieuwe kern het jeugdhuis kan doen herleven”, vervolgen enkele ex-leden van de kern van Twidrio.
Het nieuwe jeugdhuis kan niet draaien zonder een nieuwe vaste kern, het jeugdhuis heeft ondersteuning en medewerking nodig. Daarom is men dringend op zoek naar jongeren die zich willen inzetten voor de werking van het jeugdhuis. Zo krijgen ze de kans om zich bij de kern van het jeugdhuis aan te sluiten, waardoor ze instaan voor het organiseren en beheren van allerlei evenementen.
Geïnteresseerden die deel willen uitmaken van deze nieuwe kern of willen meedenken en meewerken aan de nieuwe start, mogen dit steeds laten weten via nieuwjeugdhuis@gmail.com of kunnen terecht bij de jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief