SINT-PIETERS-LEEUW - Voorbereiding speelpleinwerking

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Voorbereiding speelpleinwerking

Speelplein_spl_1
Ingezonden foto

Een 60-tal jongeren kwamen in Sint-Pieters-Leeuw samen ter voorbereiding van de speelpleinwerking zomer 2014. Het was een eerste kennismakingsmoment voor de nieuwe animatoren en een gezellig weerzien voor de animatoren die er reeds eerder bij waren.

 Het Colomakasteel in Sint-Pieters-Leeuw werd een hele dag omgetoverd tot Zweinstein, school voor toverkunsten en magie. De animatoren werden in stijl ontvangen door een aantal Harry Potter-personages. Professor Anderling, Voldemort, Hagrid, professor Sneep, Perkamentus, … liepen er allemaal rond.
 
Een workshop spelinkleding, drama, dode momenten opvullen, EHBO en het aanleren van de speelpleindans vulden de dag. Iedereen keerde enthousiast naar huis. De speelpleinanimatoren tellen alvast af naar de zomervakantie van 2014!
 
Wil jouw kind graag naar het speelplein komen? Hij of zij kan er terecht van 30 juni tot 18 juli (m.u.v. 11 juli) en van 28 juli tot 22 augustus (m.u.v. 15 augustus).
 
Inschrijven kan vanaf half april online via www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd of bij de jeugddienst tijdens de openingsuren.
 
Inschrijven kan per volledige week. De tarieven bedragen 10 euro/dag voor kinderen gedomicilieerd in Sint-Pieters-Leeuw. Het tweede en volgende kind uit éénzelfde gezin dat gelijktijdig aanwezig is, betaalt 7,50 euro/dag. Wie school loopt in Sint-Pieters-Leeuw maar er niet gedomicilieerd is, betaalt 15 euro/dag.
 
Wie meer info wenst over de speelpleinwerking kan contact opnemen met de jeugddienst via T 02 370 28 86/81 of speelpleinwerking@sint-pieters-leeuw.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief