SINT-PIETERS-LEEUW VC Zuun verslaat Govok Gooik b in laatste wedstrijd van het seizoen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW VC Zuun verslaat Govok Gooik b in laatste wedstrijd van het seizoen

Editiepajot_bart_devill___vc_zuun
foto Bart Devillé
 

Al op de voorlaatste speeldag vierden de dames van VC Zuun in 1ste provinciale de titel, mede door dat de tweede in de rangschikking, Govok Gooik een punt liet liggen tegen Haasrode. En de laatste wedstrijd van het seizoen van de kampioenen werd nu juist gespeeld op het terrein van Gooik.

Alhoewel de kampioenentitel ‘naar behoren’ werd gevierd, was VC Zuun vast besloten er nog een leuke laatste match van het seizoen van te maken en zeker geen geschenken uit te delen aan de buren uit Gooik.
 
Waren de Zuunse dames nog onder de indruk van de bloemen die zij van hun Gooikse opponent kregen, feit is dat zij tijdens de eerste set er niet aan te pas kwamen en verrast werden door een overrompelende start van de Gooikse meisjes. VC Zuun verloor deze set dan ook met 25-12. Vanaf de tweede set werd er blijkbaar uit een ander vaatje getapt en VC Zuun nam de bovenhand met achtereenvolgens 20-25, 23-25 en 16-25 setoverwinningen. Er kon dan ook opnieuw een feestje gebouwd worden.
 
Voor dit prachtig seizoen(slechts één verloren wedstrijd) kon trainer-coach Gert Van Der Slaghmolen rekenen op Aurelie Francoey, Hanne Baeyens, Fien De Beul, Nele Adriaenssens, Katto Baetens, Sandy De Neef, Loes De Dobbeleer, Barbara Van Laethem, Tina Dejonghe, Greet De Broyer, Katrien Krijger, Laurence Petersborg en Frauke Wilson.
 
Volgend seizoen wordt de verloren plaats in tweede divisie opnieuw ingenomen, Gert Van Der Slaghmolen blijft, Sandy De Neef en Nele Adriaenssen zouden stoppen maar de anderen gaven te kennen te blijven. Ook wordt er werk gemaakt van het aantrekken van versterking. Namen volgen….
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief