SINT-PIETERS-LEEUW - Hulpdiensten werden ingelicht over verkeerswijzigingen in Vlezenbeek

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Hulpdiensten werden ingelicht over verkeerswijzigingen in Vlezenbeek

Sint-pieters-leeuw
E P

Burgemeester Luc Deconinck en schepen voor Mobiliteit Jan Desmeth organiseerden een uitgebreide overlegvergadering met de hulpdiensten om de bereikbaarheid van de binnengebieden (na aanleg van de boomstructuur) tussen de Brusselbaan, de Postweg en de Lenniksebaan een laatste keer in detail door te nemen.

Schepen voor Mobiliteit Jan Desmeth: "De problematiek van de bereikbaarheid van onze inwoners na een gewijzigde verkeerssituatie, is een bijzonder belangrijk punt waar we veel aandacht aan besteden. Om te zorgen dat dit effectief op het werkveld operationeel is, hielden we grondig overleg met de hulpdiensten en de bedrijven die de GPS-systemen aanpassen. Ik ben dan ook blij dat de hulpdiensten present waren op het overleg, zodat we een aantal extra praktische en realistische oplossingen hebben kunnen afspreken.“
Vier brandweerkorpsen, vier MUG-diensten, twee Rode Kruis-diensten, zeven zelfstandige ambulancediensten en de bevoegde politiediensten werden uitvoerig over de op stapel staande wijzigingen geïnformeerd.
Burgemeester Luc Deconinck: "De aanwezige hulpdiensten kregen toelichting bij de documenten die ze enkele weken geleden al mochten ontvangen. Dankzij de actieve participatie van de GPS-bedrijven zullen wij ze verder informeren wanneer de aangepaste software klaar is om te downloaden. Een aantal bijkomende suggesties vanuit deze hulpdiensten werden ook nog in de praktijk omgezet. De hulpdiensten passen nu hun interne werking aan. Ik wil alvast alle hulpdiensten bedanken voor hun actieve medewerking.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief