SINT-PIETERS-LEEUW - Feestelijke opening van het nieuwbouwproject "Hof ter Leeuwen"

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Feestelijke opening van het nieuwbouwproject "Hof ter Leeuwen"

Editiepajot_leruw_leeuwen_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

In Sint- Pieters- Leeuw werd het nieuwbouwproject "Hof ter Leeuwen" voorgesteld aan het publiek. Tijdens deze gelegenheid konden de bouwplannen ingekeken worden. Iedere aanwezige genoot dan ook van een ruime keuze binnen de 29 appartementen, maar ook aan gunstige koopvoorwaarden.

Kwaliteitsvol, betaalbaar wonen en werken. Dat zijn de kernwoorden van het nieuwbouwproject Hof ter Leeuwen. Gezien de uitzonderlijke ligging nabij de hoofdstad Brussel maar ook nabij het Albert van Cothempark, Ring, openbaar vervoer, scholen, winkels ed. kunnen ze het project uniek noemen binnen zijn soort. Het project kwam er dan ook niets te vroeg, zegt Maarten Goossens, vastgoedmakelaar bij Immo Structura uit Wemmel.
"Reeds sinds enkele jaren merken wij als vastgoedmakelaar de toenemende vraag van wonen binnen de periferie rond Brussel op. Wonen binnen de hoofdstad wordt haast onmogelijk en onbetaalbaar voor ieder gezin. Hier past onze Vlaams- Brabantse gemeente Sint- Pieters- Leeuw dan ook perfect in het plaatje. Gelegen ten Zuid- Westen van onze provincie, tussen Brussel en Halle, voorziet ze aan een goede verbinding binnen een landelijke omgeving."
Het project voorziet voor ieder wat wils. Zo is er een keuze tussen 1-2-3 slaapkamerappartementen met elk een ruim zonneterras. Reeds vanaf € 153.514 kan men eigenaar worden. De geïnteresseerde kunnen eveneens een kijkje nemen op de project website www.hofterleeuwen.be of contact opnemen met Immo Structura op 02.460.80.46.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief