SINT-PIETERS-LEEUW - Reuzefeest op het speelplein

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Reuzefeest op het speelplein

Editiepajot_leeuw_speelplein
Ingezonden foto
 

Week 3 van de speelpleinwerking loopt ten einde, en daarmee ook het eerste deel van zomer 2014. Tijd voor een feest op het plein. Alle kinderen verzamelden in speelplein ’t Populiertje. Tal van activiteiten en spelletjes stonden verspreid over het groot terrein.

De kinderen konden hun creativiteit botvieren in de knutselhoek. Wie een vriendje wilde uitdagen, nam het op bij één van de vele volk- en reuzespelen. Wie nog energie genoeg had, kon terecht op één van de springkastelen.
 
Een bloedhete dag: zonnemelk werd gretig gesmeerd, waterspelletjes en een waterstand zorgden voor verkoeling.
 
Een suikerspinmachine stilde een laatste honger in de namiddag. Samengevat: een topdag op speelplein ‘De Leeuwtjes’ te Sint-Pieters-Leeuw.
 
 Bart Keymolen, schepen voor Jeugd en Speelpleinwerking, keek tevreden toe: “De glimlach op de gezichten zegt meer dan genoeg. De zon is van de partij en iedereen geniet met volle teugen van deze speciale dag”. Bart Keymolen geeft nog mee: “Wie nog wil inschrijven voor het tweede deel van de speelpleinwerking, kan hiervoor contact opnemen met de jeugddienst. De speelpleinwerking stopt een weekje, maar van 28 juli tot 22 augustus zijn we weer van de partij.”
 
 
Wie meer info zoekt over speelplein ‘De Leeuwtjes’ kan terecht op www.sint-pieters-leeuw.be/speelpleinwerking  of bij de jeugddienst, Lotstraat 8 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief